Un bărbat și-a ucis vecinul cu parul. L-a lovit în cap, iar victima a murit la spital

arestat de politie, botosaniUn bărbat de 41 de ani din județul Botoșani este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor, după ce și-a ucis un vecin cu un par. Acesta a fost trimis în judecată, vineri, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, el aflându-se în arest preventiv.

Adrian Rusu, din Stăuceni, este acuzat că, pe 28 mai 2018, pe fondul unor relaţii tensionate, a aplicat mai multe lovituri cu un par de lemn în zona spatelui şi a capului lui Ilie Hălăucă, provocându-i leziuni traumatice care au dus la deces.

Inițial, acesta a fost acuzat de lovire sau alte violențe, dar procurorii au schimbat încadrarea juridică în tentativă de omor, după ce bărbatul a murit în spital la Iași.

like facebook, stiri, botosaniVă reamintim că pe 28 mai Ilie Hălăucă, de 61 de ani, a fost rănit și transporta la Spitalul Județean de Urgență Mavromati, iar apoi transferat la Iași, după o bătaie care a avut loc pe un drum public din comuna Stăuceni.

Potrivit Poliției, autorul și victima ar fi fost în divergență pe fondul unor neînţelegeri referitoare la amplasarea unei delimitări între două terenuri agricole.

 

One thought on “Un bărbat și-a ucis vecinul cu parul. L-a lovit în cap, iar victima a murit la spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *