Partidul Social Democrat Botoșani dezaprobă categoric actele de violență care au deturnat demonstrația de vineri de la București

psd sigla, botosani, stiriPartidul Social Democrat Botoșani dezaprobă categoric actele de violență care au deturnat demonstrația din 10 august 2018 și solicită autorităților statului să-i ancheteze de urgență pe cei care au incitat la violență și pe cei care au comis actele de agresiune

De asemenea, autoritățile statului trebuie să stabilească în ce măsură actele de violență din Piața Victoriei, care s-au soldat cu răniți și pagube materiale, au fost determinate de declarațiile, îndemnurile sau chiar implicarea directă a unor partide și lideri politici din opoziție.

Totodată, PSD solicită președintelui Klaus Iohannis să își ceară scuze imediat pentru afirmațiile sale iresponsabile împotriva Jandarmeriei, care a acționat legitim și legal pentru a-i împiedica pe protestatari să pătrundă în Palatul Victoria.

Este inacceptabil ca președintele României să facă o astfel de declarație prin care subminează autoritatea statului și îndeamnă la reluarea agresiunilor împotriva ordinii și instituțiilor publice.

PSD respectă libera exprimare și dreptul cetățenilor de a demonstra în mod pașnic, dar respinge categoric intervențiile politice prin care se încearcă deturnarea manifestațiilor în acțiuni violente, cu scopul răsturnării Guvernului și  pentru înlăturarea puterii politice stabilită în mod legitim, prin alegeri libere și corecte.

4 thoughts on “Partidul Social Democrat Botoșani dezaprobă categoric actele de violență care au deturnat demonstrația de vineri de la București

  1. Este inadmisibil ca niste inculți ca feodorovici,budai,macaleti,etc sa exprime păreri despre ceva.cu greu se poate explica de ce merp in doua picioare cand normal ar fi in 4

  2. Nu sunteti decat niste slugi ale infractorilor!! Va veni si vremea in care o sa trebuiasca sa dati socoteala pentru tor raul si dezastrul pe care il provocati acestui popor. Cat despre „comunicatul” asta, nu aratati nimic altceva decat ca v-ati uitat menirea de a sluji cetatenii, si nu un infractor dovedit.
    Dragnea, ai furat de la copii ! Cat de javra poti sa fii? Scavii tai din Botosani au aratat ca nu au limita la cat pot ei de mult sa fie de javre… Grupul asta infractional, ascuns sub denumirea de „partid” , trebuie sa dispara! RUSINE, SLUGILOR!

  3. „Nu mai plangeti si rostogoliti imbecilitati pe retele. Trebuiau mitraliati, nu stropiti cu apa !!!” mesaj postat de Cristian Bardac consilier PSD.

    Intreb si eu, acest om nu instiga la uciderea protestatarilor ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *