Tânărul care a ucis-o pe Petronela Mihalachi în pădurea de la Pacea a fost audiat din nou de magistrați. Decizia instanței, una previzibilă

stiri, botosani, stiri din botosani, crima, bogdan ionel, retinut (1)Adolescentul care a ucis-o pe Petronela Mihalachi, fata găsită moartă în zona de agrement de la Pacea, a fost audiat, vineri, de magistrații Tribunalului Botoșani.

Bogdan Ionel, de 17 ani, a ajuns în fața instanței la propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, care au cerut prelungirea mandatului de arestare preventivă pentru încă 30 de zile pentru omor calificat.

Judecătorii botoșăneni au dispus prelungirea mandatului de arestare emis anterior pe numele acestuia, pe o durată de câte 30 de zile, începând cu data de 24 august 2018 şi până la data de 22 septembrie 2018, inclusiv.

like facebook, stiri, botosaniBogdan Ionel a înjunghiat-o, pe fondul geloziei, pe Petronela Mihalachi cu aproximativ 30 de lovituri de cuţit. Acesta este elev în clasa X-a la Școala de Cooperație. El provine din localitatea Dobârceni. Mama sa este plecată în Italia, aceasta fiind singura care are grijă de el și de sora sa. Cei doi tineri au un apartament, cumpărat de mama lor, în Botoșani.

Petronela Mihalachi, din Ștefănești, era elevă la Colegiul Economic Octav Onicescu din municipiul Botoșani. Ea ar fi împlinit 19 ani pe 28 iunie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *