Liderul PSD din Senat, prezent la Botoșani. S-a întâlnit cu liderii social-democrați din județ

serban nicolae, stiri, botosani, psdLiderul PSD din Senat, Șerban Nicolae, a fost prezent, sâmbătă, la Botoșani. Senatorul PSD s-a întâlnit cu liderii social-democrați din județ împreună cu care a discutat atât despre problemele interne din partid, cât și despre problemele administrative ale primarilor.

„Nu e nimic turistic în vizita mea, dar mă întâlnesc cu primari, mă întâlnesc cu colegii mei, cu cetățeni, cu care mai stau de vorbă pe unde ne întâlnim. De regulă, umblu prin zonele pietonale ca să ne mai vedem cu oamenii și să pot să preiau din observațiile lor diversele lucruri care vizează exercițiul guvernării”, a spus Nicolae.

like facebook, stiri, botosaniȘerban Nicolae a vorbit într-o conferință de presă și despre necesitatea reformării sistemului de justiție, dar și despre violențele din București la mitingul organizat de diasporă.

„Protestul era unul nejustificat, dar respect dreptul la protest. Mi se pare că dreptul la opinie este esențial”, a mai spus Nicolae, care, surprinzător, a declarat că nu știe ce ar putea să reproșeze românii din străinătate actualului Guvern.

 

 

2 thoughts on “Liderul PSD din Senat, prezent la Botoșani. S-a întâlnit cu liderii social-democrați din județ

  1. Libidinosul asta cu apucaturi si limbaj de minoritar a fost prin Botosani? Hmmm….sper ca cineva a avut prezenta de spirit sa cheme echipele de dezinsectie si deratizare dupa plecarea acestiu individ…

  2. Handicapați se vizitează.Am ajuns rău dacă avem ca reprezentanți pe nicolae șoferul lui iliescu si feodorovici femeia din casa a reputației afrasinei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *