Autoritățile din municipiul Botoșani, chemate în sprijinul locuitorilor unui oraș atacat de … purici

purici, stiri, botosaniAutoritățile din municipiul Botoșani au fost chemate în sprijinul locuitorilor unui oraș care atacat de … purici. Mai multe blocuri din municipiul Bălţi din Republica Moldovasunt invadate de insecte. Localnicii luptă cum pot cu puricii, pentru că autorităţile nu au substanţele necesare pentru dezinsecţie. Neputincios în faţa paraziţilor, primarul din Bălți a dat indicaţii subalternilor să ceară ajutor de la colegii din Botoşani, cele două municipalități fiind înfrățite.

like facebook, stiri, botosaniDacă la noi în Republica Moldova direcţiile nu vor să lucreze, nu au preparate, luați vă rog legătura cu colegii noștri români și rugații să ne acorde ajutor. Altfel eu nu pot vorbi, pentru că ceea ce se întâmplă în subsolurile blocurilor nu este corect. Oamenii și copiii sunt plini de purici”, susține primarul Nicolae Grigorișin.

Aproape 150 de subsoluri de bloc din Bălţi, în special de pe streada Sucevei, au fost invadate la propriu de paraziţi. Deşi au cerut ajutorul autorităţilor, oameni s-au văzut nevoiţi să lupte singuri cu puricii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *