Centrul Militar Județean recrutează candidați pentru Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „ Traian Vuia”

Foto: Adevarul
Foto: Adevarul

Ministerul Apărării Naționale desfășoară prin Biroul de Informare și Recrutare al Centrului Militar Județean Botoșani, activități de recrutare a candidaților pentru posturile de maiștri militari și subofițeri  – filiera directă, sesiunea a II-a.

Locurile scoase la concurs de Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „ Traian Vuia” corespund  specialităților militare pentru care candidații trebuie să îndeplinească criterii specifice suplimentare de recrutare  și selecție și anume :obligativitatea examinării medicale și / sau psihologice speciale la Institutul Național de Medicină Aeronautică și Spațială.

like facebook, stiri, botosaniPerioada de înscriere a candidaților și eliberare a adeverințelor pentru examinarea medicală este 16-21 august 2018.

Criteriile generale de recrutare a candidaților pentru formarea maiștrilor militari și subofițerilor sunt următoarele :

  1. să aibă vârsta cel mult 30 de ani împliniți în anul organizării concursului de admitere;
  2. să aibă cetățenie română și domiciliul stabil în România de cel puțin 6 luni;
  3. să fie absolvenți ai învățământului liceal, militar sau civil, cu diplomă de bacalaureat sau să facă dovada promovării examenului de bacalaureat până la data susținerii examenului de admitere.

Termenul final de depunere a dosarelor  este 21 august 2018 ora 16.30. Selecția candidaților va avea loc în perioada 20-24 august 2018 iar pentru candidații declarați admis data prezentării pentru susținerea examenului de admitere este 02 septembrie 2018, ora 16.00.

Pentru candidații care au domiciliul în județul Botoșani  activitatea de recrutare se desfășoară prin Biroul de Informare Recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Botoșani, situat în municipiul Botoșani,  strada Sucevei, nr. 2, în zilele lucrătoare,  între orele 08.30 – 16.30 în zilele de luni, miercuri, joi și vineri și între orele 10.30-18.30 în ziua de marți, iar informații suplimentare se pot obține la  numerele de telefon 0231-512495, 0231-512850, interior 104, 106, 0231-518086, email recrutare_botosani@mapn.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com