FOTO! Colete cu țigări abandonate la marginea unui drum

colete tigariVineri dimineaţă, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut – I.T.P.F. Iași au observat cu ajutorul camerei de supraveghere ce funcţionează pe principiul termoviziunii, mai multe persoane care transportau în spate colete voluminoase, de la malul râului Prut către drumul de acces din localitatea Miorcani.

Poliţiştii de frontieră s-au deplasat imediat în zonă, însă persoanele au reuşit să se sustragă interceptării poliţiştilor, iar aceștia au găsit abandonate mai multe colete cu țigări, în apropierea drumului.
like facebook, stiri, botosaniÎn urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 320.000 ţigarete (16.000 de pachete), în valoare totală de aproximativ 185.708 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar cercetările sunt continuate în cele două cauze sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat sub coordonarea procurorului de caz, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *