Prognoza meteo pentru weekend în județul Botoșani

vremeaSfârșit de săptămână cu vreme frumoasă în județul Botoșani. Vineri, vremea se va menține predominant frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat din sud-est. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 29 de grade, iar minimele vor coborî până spre 14 grade.

like facebook, stiri, botosaniSâmbătă: Vremea se va menține predominant frumoasă. Cerul va fi mai mult senin ziua și va prezenta unele înnorări noaptea când pe spații restrânse vor fi averse de ploaie și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat din sud-est, cu posibile intensificări în prima parte a zilei. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 30 de grade, iar minimele vor coborî până spre 14 grade. Spre dimineață, izolat, vor fi condiții de producere a ceții.

Duminică: Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Pe spații restrânse, ziua și în prima parte a nopții, se vor semnala averse de ploaie și descărcări electrice. Izolat vor fi condiți de grindină. Vântul se va orienta dinspre nord-vest și va sufla slab până la moderat. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 29 de grade, iar minimele vor coborî până spre 17 grade, potrivit Meteo Nord-Est.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *