Situație fără precedent la un cunoscut liceu din județul Botoșani! Au demontat o parte din panourile unui teren din baschet, pentru ca tinerii să nu uzeze terenul

teren baschet , stiri, botosani, dorohoi, colegiul ghica

Situație fără precedent înregistrată la un cunoscut liceu din județul Botoșani. Administratorii unității de învățământ au demontat o parte din panourile unui teren din baschet, pentru ca tinerii să nu uzeze terenul sportiv.

Se întâmplă la Colegiul Național Grigore Ghica din Dorohoi, acolo unde administrația liceului a demontat inelele panourilor de bachet, astfel încât acestea să devină neutilizabile.

Gestul, făcut se pare la cererea funcținarilor Primăriei Dorohoi, a revoltat tinerii din comunitate.

like facebook, stiri, botosaniLa un an de la renovarea terenului de basket bineînțeles, din bani publici, contabila șefă a primăriei decide să trimită angajați ai primăriei să demonteze inelele panourilor de basket pentru a face imposibilă utilizarea terenului de către tineri. Primăria nu face nimic în privința asta așa că trebuie ca noi, cetățenii, să raportăm astfel de fapte”, a scris pe redactia BotosaniNews un tânăr din Dorohoi.

 

5 thoughts on “Situație fără precedent la un cunoscut liceu din județul Botoșani! Au demontat o parte din panourile unui teren din baschet, pentru ca tinerii să nu uzeze terenul

  1. Buna ziua .Sunt contabilul sef de la UAT Municipiul Dorohoi. Nu am competente sa dau o astfel de dispozitie .Poate ar trebui totusi sa mai si verificati inainte de a publica ceea ce va scriu cititorii dumneavoastra .
    Cred ca e cazul sa faceti verificari si sa veniti cu o rectificare. Va multumesc.

  2. Tinerii care fac reclamații să invete sa nu mai lase gunoaie. Sunt o persoana care se plimbă seara de seara in zona respectivă si am vazut cum “tineretul, viitorul tarii” se comporta. Foarte bine venita inițiativa primariei.

  3. Beti o votca, fumati o tigara prin baruri… ! Ce cautati tinerilor pe terenurile de sport ? Fugiti prin baruri. Ce cautati la basket ?

  4. Bineînțeles că le înțeleg îngrijorarea celor care susțin că terenul este distrus de anumiți tineri sau că sunt lăsate gunoaie de anumite persoane, Total adevărat. Dar, remarc și mediocritatea cu care sunt făcute aceste afirmații, este de prost gust să generalizezi iar cei care au făcut asemenea comentarii ar fi trebuit să remarce că au fost mereu două grupuri pe acel teren, cei care în fiecare zi (aproape) jucau basket și cei care stăteau, vorbeau, fumau sau consumau băuturi. Nu mi se pare corect ca, din pricina câtorva persoane, comunitatea care dorește să practice un sport diferit față de cele deja comune la noi în oraș să fie “pedepsită”. Se pot lua măsuri mai concrete și care ar reflecta mai bine intențiile conducerii primăriei / liceului cât și afirmația primăriei care poate fi găsită pe un banner chiar pe stadion “Primăria Municipiului Dorohoi susține sportul dorohoian”. Momentan, nu observ un sprijin din partea acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*