Caravana sănătății, derulată de DSP și deputatul Tamara Ciofu în trei comune din județul Botoșani

caravana sanatatii, stiri , dsp, botosaniDirecția de Sănătate Publică Botoșani își continuă proiectul Caravana sănătății, derulat și în anii precedenți, vizând în principal grupurile vulnerabile de populație (elevi, bolnavi cronici, romi, adolescente, gravide, mame tinere etc.), cu risc de excluziune socială, desfășurat în parteneriat cu Organizația „Salvați copiii“ România și Cabinetul parlamentar Dr. Ciofu Tamara-Dorina.

Cea mai recentă campanie de informare privind riscurile debutului precoce a vieții sexuale, dispensarizarea corectă a unei sarcini și promovarea alăptării s-a desfăsurat miercuri, 8 august  2018, ora 10 – la Primăria Cristești, ora 12 – la Primăria Coșula și ora 14 – la Primăria Bălușeni, unde au participat primarii, polițiștii, preoții, directorii de școli, asistenții social, asistenții medicali comunitari, mediatori sanitari romi din localitățile respective, dar și deputatul Tamara Ciofu și reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Botoșani (director, coordonatorii compartimentelor de asistenți medicali comunitari și de promovare a sănătății), purtându-se un dialog cu grupul-țintă.


4 thoughts on “Caravana sănătății, derulată de DSP și deputatul Tamara Ciofu în trei comune din județul Botoșani

  1. Duamna Ciofuta Mara, ai fost votata pentru a sluji populatia judetului, nu interesele infractorilor!La puscarie, sluga a infractorilor!!

  2. Normal ca DSP are masini de a se plimba prin judet pentru campania electorala a deputatei si nu se ocupa de sanatatea publica apopulatiei , de vaccinari etc.
    Prioritatea directorului DSP nu ar trebuii sa fie campania electorala pentru deputatii PSD sau pentru ROMI.

  3. romii aduc voturi!!!!!!!!! si sant cel mai usor de cumparat cu ajutoarele sociale rom la rom trage …… primarul borfotina , tot rom este …… slujitorul PSD – ULUI ……. CAMPANIA ELECTORALA PENTRU PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*