Noi detalii despre crima de la Dracșani. Fiica victimei și-a abandonat tatăl mort și a fugit cu criminalul

crima, botosani, stiri botosani (2)Apar noi detalii în cazul crimei de la Dracșani, când un bărbat de 74 de ani a fost înjunghiat mortal, de mai multe ori, de cel care urma să îi fie ginere, proprietar al stânei la care lucra.

Între cei doi era o situație conflictuală mai veche. Ginerele lui Gheorghe Apetrei îl acuza pe bătrân că nu își face treaba la stână, că a pierdut din oi.

like facebook, stiri, botosaniDupă ce l-a ucis cu sânge rece pe bătrân, acesta a fugit cu fiica victimei, cu o căruță, spre casă, dar s-au întâlnit pe drum cu anchetatorii.

Individul de 42 de ani a fost reținut de polițiști.

El urmează să fie prezentat, marți, în fața magistraților cu propunerea de arestare preventivă.

Crima șocantă a avut loc luni seară, la Dracșani. Gheorghe Apetrei, de 74 de ani, a fost găsit mort, la stână, chiar de nepoata sa de nouă ani, care venise să îi aducă mâncare.

Speriată, copila și-a anunțat bunica, care a mers într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat. Inițial, femeia a crezut că bărbatul doarme, dar când s-a apropiat de el, l-a văzut cu gâtul tăiat, într-o baltă de sânge. Rudele bănuiau deja cine ar fi criminalul întrucât cel care urma să îi fie ginere l-a amenințat de mai multe ori pe Apetrei că îi va lua gâtul.

Potrivit cadrelor medicale like facebook, stiri, botosaniajunse la fața locului, decesul ar fi survenit cu câteva ore înainte de intervenția lor, acesta pierzând foarte mult sânge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *