FOTO Crimă șocantă! Un bărbat din Botoșani, găsit cu gâtul tăiat, într-o baltă de sânge

crima, botosani, stiri botosani (2)Caz șocant înregistrat, luni seară, în județul Botoșani. Un bărbat a fost găsit mort la o stână, el având gâtul tăiat. Tragedia a fost înregistrată în localitatea Dracșani, iar bărbatul mort se numește Gheorghe Apetrei, în vârstă de 74 de ani.

Bărbatul a fost găsit mort chiar de nepoata sa, care venise să îi aducă mâncare la stână. Speriată, fetița a mers acasă la bunica ei, dar nu a reușit să îi povestească exact ce a văzut.

Soția bărbatului a mers la locul respectiv și când s-a apropiat de bărbat l-a văzut cu gâtul tăiat. L-a anunțat pe fiul său, care a sunat la 112.

Potrivit cadrelor medicale like facebook, stiri, botosaniajunse la fața locului, decesul ar fi survenit cu câteva ore înainte de intervenția lor, acesta pierzând foarte mult sânge

crima, botosani, stiri botosani (1)Anchetatorii bănuiesc că botoșăneanul ar fi fost ucis de un alt bărbat, în vârstă de 41 de ani, care ar fi concubinul fiicei sale. Acesta muncea și el la stână, având peste 400 de oi. Bărbatul de 41 de ani l-a și amenințat pe bătrân că îi va tăia gâtul, după un conflict.

Polițiștii continuă cercetările pentru prinderea criminalului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *