Cauți o mașină de închiriat? Iată cum să găsești cea mai buna ofertă!

masina de inchiriat, stiri, botosaniAtunci cand te hotarasti sa alegi o masina de inchiriat ca solutie de transport pentru vacanta, teambuilding sau o calatorie de afaceri, mai ales daca este pentru prima data cand apelezi la astfel de servicii, alegerea unei companii cu care sa colaborezi va fi una grea. Probabil pretul va fi argumentul dupa care te vei ghida in alegere, insa trebuie sa stii de la inceput ca sumele afisate pe site-urile companiilor ce iti pot oferi o masina de inchiriat nu includ intotdeauna toate taxele si asigurarile, astfel incat te poti trezi cu un total de plata mai mare decat cel anticipat.

Daca vrei sa te asiguri ca ai ales corect, va trebui sa te informezi complet asupra serviciilor de inchirieri auto. Pentru a-ti usura alegerea si procesul de documentare, mai jos vei gasi cateva considerente de care ar trebui sa tii cont atunci cand cauti o masina de inchiriat care sa vina cu cel mai bun pachet de servicii.

  1. Ia in calcul cheltuielile totale. Dupa cum ai putut citi si mai sus, multe dintre ofertele companiilor de profil nu includ taxele de drum si asigurarile auto, ci doar pretul pe care il vei plati pentru masina de inchiriat pusa la dispozitie. Asadar, compararea preturilor la prima vedere este de evitat. Pentru a avea informatiile corecte si complete, intreaba de taxele suplimentare sau costurile finale. Firmele mari de pe piata autohtona de inchirieri masini vor afisa intotdeauna pretul cu toate taxele incluse pentru a oferi transparenta totala clientilor.
  1. Limite si restrictii. Nevoia de transport te-a indemnat sa cauti o masina de inchiriat, iar drumurile pe care le ai de parcurs nu sunt intotdeauna scurte si rapide. Daca te gandesti la o calatorie mai lunga, afla ca unele companii de inchirieri auto limiteaza numarul de kilometri pe care ii poti face, iar daca doresti sa parasesti tara, intereseaza-te ca politica respectivei firme de la care ai luat masina de inchiriat nu interzice depasirea granitelor tarii. Companiile de top din domeniu nu numai ca iti ofera libertate totala de miscare, ci iti pot pune la dispozitie si extinderea politei de asigurare. Oriunde te-ar purta masina de inchiriat, nu uita de rovinieta! Aceasta, de asemenea, poate fi gasita in pretul de baza pe care firmele profesioniste il afiseaza pe site.
  1. Dimensiunile autoturismului. Pretul pe care vei fi nevoit sa il platesti variaza si in functie de dimensiunea modelului auto pe care il alegi. Astfel, incearca sa compari precis modelul de masina de inchiriat, nu clasa “compact” a fiecarei oferte, fiindca diferentele de organizare si catalogare dintre firme te pot induce in eroare. Pentru a-ti oferi mai multe detalii si informatii despre respectiva masina de inchiriat, unele site-uri adauga pictograme cu numarul de pasageri ce pot fi acomodati comod, dotarile optionale sau tipul de transmisie al masinii (manuala/automata).
  1. Asigurarile si politica firmei in caz de accident. Pentru a fi in siguranta si a nu-ti face griji cu privire la situatiile neprevazute, asigura-te ca firma ofera, impreuna cu masina de inchiriat, Casco si RCA. De asemenea, politica in caz de avarie este foarte importanta. Astfel, firmele serioase iti vor inlocui masina avariata gratuit, in cel mai scurt timp cu putinta.
  1. Oferte speciale. Multe dintre ofertele companiilor ce pun la dispozitie o masina de inchiriat sunt structurate in functie de perioada de timp pentru care folosesti autoturismul in cauza, asadar ia in considerare si acest aspect atunci cand le compari. Astfel, in majoritatea cazurilor vei gasi preturi mai mici pentru perioadele ce depasesc 5, 15 sau 25 de zile.

Daca vrei ca toate aceste beneficii sa fie incluse in pretul de baza al masinii de inchiriat, atunci apeleaza cu incredere la FocusRent, companie cu o experienta de peste 12 ani pe piata de inchiriari auto din Bucuresti, Cluj si Otopeni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *