A fost identificat șoferul din vina căruia a fost produs accidentul grav de la Roma. Cine este el!

accident, roma , botosani, stiri, politiePolițiștii de circulație din Botoșani au reușit, duminică, să îl identifice pe șoferul din vina căruia a fost produs accidentul grav de sâmbătă de pe drumul județean Botoșani- Roma.

În urma declarațiilor martorilor, a vizionării imaginilor de pe mai multe camere de supraveghere, oamenii legii l-au identificat pe Romeo Pătrăuțanu, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Roma, care este considerat autorul moral al accidentului.

like facebook, stiri, botosaniAflat la volanul unui VW Golf 5, care se deplasa dinspre Botoșani spre Roma, acesta a intrat în depășirea unei coloane mari de mașini, în fața careia se afla un autocamion de la societatea Doly Com. Pentru a evita impactul cu Golful, șoferul unui BMW, un bărbat de 38 de ani, a frânat brusc, a derapat, a intrat în camionul Doly Com, după care a ricoșat într-un autoturism Mazda, care circula în spatele tirului.

După impact, Mazda, condusă de o femeie de 45 de ani, a fost proiectată în afara părții carosabile, iar șoferul de pe BMW a rămas încarcerat.

Potrivit anchetatorilor, iomediat după accident, Romeo Pătrăuțanu a părăsit zona. El a oprit la câteva sute de metri mai încolo, s-a întors să vadă ce s-a întâmplat, însă, ulterior, a dispărut, fiind descoperit abia duminică dimineață.

El este cercetat penal pentru vătămare corporală.

accident, roma , botosani, stiri, politie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *