Bărbat necunoscut, transportat în stare foarte gravă la spital. Prognosticul medicilor este rezervat

barbat pe targa, stiri, botosani, spitalUn barbat a carui identitate nu a fost inca precizata a fost gasit in stare critica pe marginea unui drum. O femeie care trecea prin zona a sunat la Serviciul de urgenta 112 si un echipaj medical s-a deplasat imediat la fata locului.

Barbatul de aproximativ 50 de ani, care zacea la marginea unui drum dintr-o localitate din judetul Botosani, a fost transportat la Spitalul „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iasi.

Pacientul a ajuns la spital joi (2 august – n.r.) dupa-amiaza, in stare foarte grava, intubat, pe respirator. Nu stim cine este pacientul pentru ca nu avea asupra sa niciun act de identitate. Pacientul are un hematom intracerebral, dilacerare cerebrala in urma unui traumatism suferit in conditii neprecizate. Nu putem spune daca pacientul a cazutsi s-a lovit la cap sau a fost lovit de cineva. Asta va stabili Politia. Astazi (ieri – n.r.) starea de sanatate a pacientului este un pic mai buna, dar prognosticul ramane, in continuare, rezervat”, a declarat medicul neurochirurg Forin Gramada, purtator de cuvant la Spitalul „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iasi.

Sursa: Bzi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *