FOTO Imagini groaznice într-un apartament din Botoșani. Pompierii, chemați să spargă ușa, după ce vecinii au simțit un miros de cadavru în putrefacție

pompieri, stiri, botosani, politie, ambulanta Imagini groaznice într-un apartament din municipiul Botoșani, acolo unde pompierii au fost chemați, vineri seară,. să spargă ușa, după ce vecinii au simțit un miros de cadavru în putrefacție.

Apartamentul este situat pe Calea Națională, în apropiere de Școala 11, iar în el locuiește un tânăr de 23 de ani, despre care vecinii spun că este un rocker cu un comportament atipic.

like facebook, stiri, botosaniMai mulți vecini au simțit mirosul puternic de cadavru în descopunere și au sunat la 112 pentru a alerta autoritățile. Echipaje de la Inspectoratul Județean de Poliție și Inspectoratul pentru Situații de Urgenbță au ajuns la fața locului.

Pompierii au pătruns în pe geamul de la bucătăria apartamentului situat la parter, însă, imediat ce au intrat în interior au găsit mormane de gunoaie.

La ușă, a fost descoperită o pisică moartă, care genera mirosul puternic de cadavru.

pompieri, stiri, botosani, politie, ambulantamizerie in apartament, stiri, botosanidescarcerare, stiri, botosani, pompieri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *