Becali, despre Moruțan: În 2-3 ani o sa fie mare, mare, mare. Nici Messi nu era așa la vârsta lui!

morutan FCSB s-a calificat in turul 3 al Europa League dupa un meci perfect reusit pe Arena Nationala. Olimpiu Morutan, pustiul adus de la Botosani, a fost jucatorul care a impresionat in meciul cu Rudar. Morutan s-a distrat cu toata apararea adversa si a marcat un gol superb.

like facebook, stiri, botosaniGigi Becali si-a schimbat discursul in cazul lui Morutan. Omul cu banii de la FCSB promite ca nu-l va critica pe Morutan si il va lasa sa creasca in ritmul sau.

„Morutan a dat gol a la Hagi. Stiti ce face Hagi la 16-17 ani, nu stiu daca se va mai naste unul ca Hagi. Asa mi-ar fi placut sa fie si Florinel, sa zica: ‘Vreau sa muncesc, vreau sa fac!’. Se vede smerenia lui. Acum trebuie crescut incet incet. Nu trebuie jucat meci de meci ca poate greseste si se demoralizeaza. Nu-l critic, e copil. Nici Messi la 19 ani nu era asa tare. Alearga 12 km in fiecare meci. De cand a venit la Steaua a mai slabit 5 kilograme. In 2-3 ani o sa fie cu adevarat mare, mare, mare. Am vorbit cu impresarul lui si a zis ca si-a angajat nutritionist. El, la 19 ani si-a angajat nutritionist. El singur a cerut sa stea o ora in plus dupa antrenamente sa traga la poarta ca vrea sa dea goluri”, a declarat Gigi Becali la ProX.

Sursa: sport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *