FOTO Scandalos! Un fost parlamentar, acuzat că a intrat în curtea unui localnic și i-a împușcat câinele

glont caine impuscat roma verginel gireada 2Foc de armă tras, joi noapte, asupra unui câine din curtea unui localnic din comuna Roma. Un bărbat a tras o sperietură soră cu moartea când a auzit joi, în jurul orei 23.00, o împușcătură în curtea sa, după care un schiorlăit de câine. A ieșit afară din casă și a văzut cum un bărbat cu o pușcă de vânătoare în mână a gonit spre mașină. Emi Amăriței spune că l-a cunoscut imediat pe cel care i-a împușcat câinele ca fiind fostul deputat Verginel Gireadă. Acesta susține că nu este prima dată când Verginel Gireadă umblă like facebook, stiri, botosaniprin sat și împușcă câini.

Aseară în jurul orei 11.00 stăteam în casă și am auzit un foc de armă. Am ieșit rapid la poartă și l-am văzut pe Verginel Gireadă cum s-a urcat în mașină. I-am văzut mașina și l-am văzut la față. Am dat să ies în fața lui, însă nu am apucat că a plecat în trombă. Motivul ar fi că în iarnă el, tot așa, împușca câini hoinari pe câmp și îi lăsa acolo. Am sunat la 112 și după a venit la noi acasă și ne-a amenințat că, dacă îl mai sunăm, o să vină să ne împuște și pe noi,și câinii din ogradă. Nu este săptămână să nu împuște câini aici. Lumea tot lasă …, lasă….. De ce să lăsăm? Haide să nu mai lăsăm!”, a spus Amăriuței.

Bărbatul a sunat la 112 și o echipă de la Poliție s-a deplasat la fața locului.

In urma unei sesizari primite din partea unui barbat de 45 de ani din localitatea Roma referitoare la faptul ca un barbat ar fi patruns in curtea locuintei sale si ar fi executat foc cu o arma de vanatoare asupra unui caine care s-ar fi aflat in curte, politistii au demarat verificari pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs incidentul. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de violare de domiciliu si uz de arma fara drept, in vederea luarii masurilor legale”, a declarat Maria Carp, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

glont caine impuscat roma verginel gireada

glont caine impuscat roma verginel gireada 1

2 thoughts on “FOTO Scandalos! Un fost parlamentar, acuzat că a intrat în curtea unui localnic și i-a împușcat câinele

  1. Zece ani de puscarie cu executare animalului acestuia pe doua picioare, insetat de sange! Violare de proprietate, ucidere, amenintari… Cum a fost posibil ca un asemenea specimen sa fie deputat? Un individ de cea mai joasa speta!!!

  2. Daca e cum spune cetateanul , proprietarul cainelui – luam o piatra si aruncam in masina , ma urcam in masina si fugeam sa-i vad numerele , Nu tin cu nimeni dar oricit de slab ai fi nu poti intra in curtea unui cetatean sa deschizi focul ( eu vad o razabunare ) nu cunosc personajele implicate ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *