Bombă în business! Cea mai mare firmă de construcții din Botoșani cere insolvența. În 2017 a avut afaceri de 60 de milioane de lei

Victor Construct, stiri, botosani, steagCea mai mare companie de construcții din Botoșani se află la un pas de involvență, reprezentantul său legal depunând o cerere în acest sens la Tribunalul Botoșani.

Este vorba de societatea comercială Victor Construct SRL, reprezentată de omul de afaceri Victor Mihalachi, în calitate de administrator, care a solicitat magistraților Tribunalului admiterea cererii de declanșarea a procedurii de insolvență, în baza articolului 66 aliniatul 10 din Legea nr.85/2014.

like facebook, stiri, botosaniCererea a fost depusă pe fondul unor pierderi uriașe pe care Victor Construct SRL le-a înregistrat în 2017. Compania botoșăneană, care a avut în medie 169 de salariați, a avut o pierdere de 13 milioane de lei.

Cifra de afaceri a societății a fost, anul trecut, de 60,4 milioane de lei.

4 thoughts on “Bombă în business! Cea mai mare firmă de construcții din Botoșani cere insolvența. În 2017 a avut afaceri de 60 de milioane de lei

  1. Mister Mihalachi ar trebui sa ne spuna si cat de mare este datoria publica inregistrata pana acum.Asa ar fi cinstit. Sau se gandeste sa ,sunteze statul” prin aceasta procedura?

  2. Oooooooh, da domnule, VICTOR CONSTRUCT SRL, mari oameni, mari caractere! Asa firme, iti este mai mare dragul cand auzi de numele lor.
    Bleah!!!

  3. Nu e nici o mirare. ! Tot sectorul constructii, cel putin din zona Moldovei este pe chituci, chiar si societatile cu „sustinere” politica. Licitatiile…atatea cate sunt numarand inclusiv firimiturile de investitii cu care se lauda guvernul, de cativa ani buni sunt castigate la niste preturi imposibil de realizat in mod real cu preturi la materiale si salarii decente pe cartile de munca ( si nu la negru, cum se practica din ce in ce mai des…Se uita chioras la tine angajatorul daca soliciti salariu legal si cu cate la intervievare ). Politicienii mananca rahat turcesc despre cresterile din economie….totul in cascada se prabuseste…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *