Locuințe sociale construite la Botoșani. Ministerul Dezvoltării finanțează construcția a 72 de locuințe

locuinte sociale, stiri, botosaniMinisterul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a asigurat finanțarea pentru finalizarea locurările la 72 de apartamente noi în cartierul Cișmea din municipiul Botoșani.

Blocurile se construiesc pe Aleea Constantin Iordăchescu, ele urmând a fi închiriate tinerilor și familiilor cu venituri reduse. Este vorba de 50 de apartamente cu două camere şi 22 de garsoniere au o valoare estimată de 9,53 milioane de lei.

Proiectul este finanţat de Ministerul Dezvoltării Regionale, obligaţia municipalităţii botoşănene fiind aceea de a racorda cele şase blocuri la reţelele de utilităţi.

like facebook, stiri, botosaniMunicipalitatea botoşăneană a primit fonduri pentru locuinţele sociale care se construiesc în cartierul ANL Cişmea. Conform contractului de finanţare, în fiecare an se alocă o anumită sumă. Anul acesta s-a primit 2,9 de milioane de lei, iar anul trecut municipalitatea a primit 2,5 de milioane de lei pentru locuinţele sociale din ANL Cişmea. În funcţie de lucrările care se execută, se solicită bani, se plăteşte şi se mergem mai departe. Locuinţele sociale au început în anul 2016”, a scirs pe contul său de Facebook, senatorul PSD Doina Federovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *