Încep lucrările de modernizare pe DJ 294C Manoleasa – Zahoreni – Borolea

lucrari drumuriUn nou contract de lucrări finanțat prin PNDL II a fost semnat miercuri de către Consiliul Județean Botoșani prin Direcția Județeană de Drumuri și Poduri.

De această dată contractul vizează drumul județean DJ 294C Manoleasa – Zahoreni – Borolea, care va fi modernizat pe o lungime de 7 km.

like facebook, stiri, botosaniContractul de lucrări a fost atribuit în urma unei licitații, câștigătoare fiind desemnată  asocierea de firme formată din societatile Cornell`s Floor , Transporturi Auto  și Big Conf S., în care lider de asociere este  Cornell`s Floor S.R.L.

Valoarea contractului se ridică la 10.807.549 lei, TVA inclus.

Predarea amplasamentului în vederea execuției lucrărilor se va face în aproximativ 2 săptămâni iar termenul de execuție al lucrărilor, prevăzut în contract, este de 8 luni.

Conducerea Consiliului Județean își exprimă speranța că vremea va deveni favorabilă demarării acestor lucrări, precum și a celor de pe DJ 291D Ibănești – Cristinești, a cărui amplasament va fi predat săptămâna viitoare, către constructor, în vederea începerii lucrărilor de modernizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *