Imagini șocante! Bărbatul găsit mort în Burla nu avea cap și o mână

stiri, botosani, pompieri, cautare cadavruBărbatul al cărui cadavru a fost găsit, marți, în apele pârâului Burla din comuna Blândești nu avea cap și o mână.

Descoperirea a fost făcută de mai mulți copii care se jucau pe unul din malurile pârâului Burla. Ei au anunțat părinții, care, la rândul lor, au sunat la 112.

La fața locului a fost trimis un echipaj de pompieri, însă aceștia au fost întorși din drum, pentru că reprezentanții Primăriei din localitate au reușit să recupereze cadavrul.

like facebook, stiri, botosaniÎn acel moment, localnicii au observat că bărbatul nu avea capul și un braț. Aceștia au sunat imediat la Poliție, la fața locului ajungând criminaliști și mai multe echipaje de cercrtări penale.

Ulterior, pompierii au fost din nou solicitați la fața locului, pentru a se recupera din apă părților lipsă ale cadavrului.

Din primele cercetări, se pare că este vorba despre un bărbat de 63 de ani, din zonă, dat dispărut în urmă cu câteva săptămâni. Primarul comunei Blândești, Stelian Maxim, susține că bărbatul fusese dat dispărut în urmă cu două săptămâni. Acesta avea domiciliu la Blândești, însă se mutase la Stăuceni.

Nu este exclus ca bărbatul să fi murit pe câmp, iar animalele sălbatice să îl sfâșiat. Ulterior, apele umflate ale Burlei l-au dus în aval.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *