Spitalul Județean caută medici. Șase posturi au fost scoase la concurs

medic rezident, stiri, botosani, burse, spitalul judeteanNu mai puțin de cinci posturi de medici de diferite specialități, pe durată nedeterminată, au fost scoase la concurs de Spitalul Județean. Este vorba de două posturi de medic în specialitatea urgențe, pentru Unitatea de Primiri Urgențe, un post de medic specialist în ATI, un post de medic în specialitate boli infecțioase pentru Secția de Boli Infecțioase Copii și un post de medic chirurgie pediatrică.

like facebook, stiri, botosaniDosarele de înscriere la concurs se depun până pe 8 august, iar rezultatele selecției dosarelor se afișează până pe 17 august. Concursul constă în două probe: probă scrisă și practică.

De asemenea, a mai fost scos la concurs pe durată determinată, până pe 31 decembrie, un post de medic în specialitatea boli infecțioase pentru Secția adulți.

Spitalul Județean se confruntă cu un deficit de medici, iar unul din reproșurile aduse fostului manager Corneliu Mihai a fost că nu vrea să scoată la concurs posturile de medic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *