Un tânăr din Botoșani care a înjunghiat un taximetrist, căutat de polițiști. A fost dat și în urmărire internațională

eugen daniliuc, stiri, botosaniUn tânăr de 30 de ani din județul Botoșani care, în urmă cu câțiva ani, a înjunghiat în gât un taximetrist și care a fost condamnat de magistrații Tribunalului Botoşani la cinci ani și două luni de închisoare a fost dat în urmărire de polițiști.

Eugen Daniliuc, din comuna Corni, l-a înjunghiat în gât pe șoferul de taxi Eugen Chirilă și a fost condamnat pentru tentativă de omor.

Fapta s-a produs pe 14 decembrie 2010, iar după ce a fost condamnat a dispărut fără urmă.

like facebookPotrivit anchetatorilor,  Eugen Daniliuc a apelat la un taxi pentru a fi dus de la Botoșani la Vlădeni. Acolo, acesta i-a cerut taximetristului să îl ducă la Corni. În drum spre Corni, clientul cere ca taxiul să oprească, coborând din autoturism. În scurt timp, acesta revine, urcă pe bancheta din spate, însă cu un cuțit îl taie în zona gâtului pe taximetristul de 51 de ani.

 Semnalmente

Înălțime 1,73 m, greutate 68 kg, ochi albaștri, păr șaten.

Detalii

Mandat de executare a pedepsei nr. 70/2017 din 28.06.2017, emis de Tribunalul Botoșani, dosar nr. 1181/40/2016, fiind condamnat la 5 ani și 20 zile închisoare pentru savârșirea infracțiunii de tentativă de omor. Susnumitul se sustrage executării pedepsei. Urmărit național și internațional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *