VIDEO Artistul Mirel Manea lansează un videoclip de promovare. Filmările, realizate în Europa, Africa și Asia

mirel manea orchestra, videoclip, stiri, botosaniArtistul Mirel Manea a lansat, joi, un videoclip de promovare a sa și a orchestrei pe care o deține. Filmările la videoclip sunt realizate pe scene din mari orașe ale Europei, Asiei și Africii.
Clipul este regizat de V. Onel Films, iar scenariul a fost realizat de Videographer Vasea Onel Marcu, împreună cu Fondante Media și Laser-EFX.

like facebook, stiri, botosaniAcest clip dezvaluie ca eu,împreuna cu artiștii mei suntem cu inima și sufletul mereu pe scena, dedicați și daruiti pentru totdeauna muzicii.  Am venit cu o idee noua în ceea ce privește abordarea unui videoclip pe piața românească. Ne-am propus pentru acest clip un concept cu totul nou, o poveste specială, construită de mine și artiștii mei, împreuna cu doua echipe de productie, pe scenele a trei continente: Asia, Europa și Africa. Suntem niste visatori și ne place la nebunie asta. Artiștii mei au personalități pe cât de diferite, pe atat de complementare și, datorită acestor energii, artiștii au putere,feeling și gratie artistica”, susține Mirel Manea.

Artistul sper ca noul clip să fie bine primit de public, cu care își dorește să împartă satisfacția muzicii.
„Sunt un om care şi-a sacrificat micile sau marile bucurii, copilăria, adolescenţa sau maturitatea pentru scopuri mai puţin la modă în zilele noastre. Care şi-a dedicat viaţa unui instrument mai puţin cunoscut sau recunoscut”, a adăugat Manea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *