Problema străzilor neasfaltate și inundate din municipiu, tranșată în Consiliul Local

stiri, botosani, stiri din botosani, inundatii strazi (3)Problema drumurilor neasfaltate, dar și a celor impracticabile din municipiul Botoșani în cazul unor inundații a fost ridicată, joi, în ședința de Consiliu Local de mai mulți consilieri. Un ales local a solicitat reprezentanților societății Nova Apaserv să găsească soluții pentru a rezolva problema intersecțiilor care se inundă la ploile torențiale.

like facebookTrecem printr-o perioadă ploioasă și am văzut cu toții că sunt zone în municipiu care sunt inundate la fiecare ploaie. Cred că Nova Apaserv ar trebui să se implice mai mult și să intervină în zonele inundate, să caute o soluție și să rezolve problemele pe viitor. Trebuie să ne mobilizăm cu toții și să rezolvăm problemele astea, sunt probleme care anul acesta au ieșit la suprafață. Au fost dăți când intersecțiile au fost inundate, dar nu ca anul acesta. Cunosc caz concret în care apa a invadat subsolurile blocurilor, în intersecția de la Împărat Traian cu Onicescu”, a menționat Iulian Blaga.

Acesta a vorbit și de drumurile proaste din municipiu, spunând că șoferii ”își rup mașinile” pe unele străzi.

Pe Ocolitor pacea, în față la Modern Calor, există o traversare. De câteva luni este făcută, nimeni nu s-a gândit să asfalteze acolo. Oamenii își rup mașinile”, a mai spus consilierul.

La rândul său, consilierul local Mihai Ștefan, a adus în discuție o problemă de pe strada Bucovia.

La ieșirea de la barieră, în fiecare an când sunt ploi acolo se ia tot materialul de sub asfalt pentru că este colmatat”, a spus Ștefan.

Și consilierul Amos Andrei a solicitat un grafic de intervenții de pe străzile neasfaltate din municipiu.

Ne întâlnim cu cetățeni care locuiesc pe aceste străzi și care întreabă când se va interveni pentru reabilitarea acestora”, a menționat Amos Andrei.

One thought on “Problema străzilor neasfaltate și inundate din municipiu, tranșată în Consiliul Local

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *