Consilierii au votat majorarea biletelor de tramvai și maxi-taxi. Primar: Această majorare va duce la o creștere a cheltuielilor la bugetul local

tramvaie blocate (1)Consilierii locali au votat joi, majorarea tarifelor la transportul public cu tramvaiul. Potrivit proiectului de Hotărâre de Consiliu Local, o călătorie cu tramvaiul va costa 2,5 lei de la 2 lei cât este în prezent, la fel și o călătorie cu maxi-taxi.

like facebookPrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a intervenit în ședința de Consiliu Local și a spus că majorarea tarifelor  va atrage după sine încă o creștere a cheltuielilor la bugetul local.

Înțeleg că cei doi operatori au probleme și trebuie să asigure salariile, însă această majorare va duce la o creștere a cheltuielilor la bugetul local. Apare un milion-două de lei în plus. Creștem subvenția și încărcăm bugetul. Majorarea va duce la o altă problemă a noastră și va trebui să găsim și banii pentru că cei mai mulți din oraș merg gratis”, a menționat Flutur.

3 thoughts on “Consilierii au votat majorarea biletelor de tramvai și maxi-taxi. Primar: Această majorare va duce la o creștere a cheltuielilor la bugetul local

  1. Sa incercam altceva: 50% subventie pentru pensionari, ca in alte orase, nu gratuitate, poate asa mai reducem costurile. Cred ca e singurul oras din tara unde pretul unei calatorii e 2,5 RON, in conditiile in care tramvaiele abia merg iar microbuzele nu au climatizare. Ne meritam soarta ca oras, practic nici nu existam , poate doar in statistici.

  2. M-am saturat sa merg cumasina in spatele unui tramvai cu 10/h, parerea mea si a multora ar fi sa le scoata din functiune. Oricum ajungi mai repede pe jos.

  3. Cred ca ar trebui sa revizuim si coantumul sumei pentru care ar trebui suventionat trensportul cu tramvaiul si microbuzul ,sunt personae care au pensi destul de maricele dar fara rusine asi iau abonamente gratuite pe transportul in comun .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *