FOTO Tânărul dispărut în iazul Polonic a fost găsit mort după cinci ore de căutări. Află cine este el!

botosani, Dorohoi, iazul polonic, inecat, pompieri, scafandri , stiriTânărul dispărut, duminică după-amiază, în iazul Polonic a fost găsit după cinci ore de căutări, forțele Inspectoratului pentru Situații de Urgență acționând cu două echipaje de la Dorohoi, unul de la Botoșani, dar și cu scafandri sosiți de la Iași.

Adolescentul de 17 ani, Claudiu Pătrăceanu, care provine dintr-un centru de plasament, a mers să facă baie în iazul Polonic din Dorohoi, iar la un moment dat a dispărut.

like facebook, stiri, botosaniUn bărbat a sesizat că acesta nu mai iese din apă și a alertat autoritățile, la fața locului deplasându-se pompierii, poliția, jandarmii și ambulanțele.

Căutările au durat de la 15.00 până la 20.30. Adolescentul, care a plecat să facă baie alături de alți doi minori, a fost găsit la circa 20 de metri de mal, într-o zonă în care apa are mai mult de trei metri.

La fața locului au ajuns și reprezentanți ai Consiliului Județean și ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, în contextul în care tânărul era instituționalizat într-un centru de plasament din Dorohoi.

One thought on “FOTO Tânărul dispărut în iazul Polonic a fost găsit mort după cinci ore de căutări. Află cine este el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com