Prognoza meteo! Cum va fi vremea în week-end

soare_printre_noriSfârșit de săptămână cu vreme instabilă în județul Botoșani. Vineri, cerul va fi variabil, cu unele înnorări seara și noaptea când pe spații restrânse vor fi averse de ploaie și descărcări electrice. Izolat vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu posibile intensificări din nord-vest. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 28 de grade, iar minimele vor coborî până spre 18 grade.

like facebook, stiri, botosaniSâmbătă: Cerul va fi variabil, cu înnorări seara și în prima parte a nopții când pe spații destul de extinse vor fi averse de ploaie și descărcări electrice. Pe spații restrânse vor fi condiții de grindină. Local, cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat din nord-vest, cu posibile intensificări ziua. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 27 de grade, iar minimele vor coborî până spre 17 grade.

Duminică: Cerul va fi variabil ziua și va prezenta înnorări noaptea când pe spații destul de extinse se vor semnala averse de ploaie și descărcări electrice. Pe spații restrânse vor fi condiții de grindină. Local cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat din sector predominant nordic. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 28 de grade, iar minimele vor coborî până spre 16 grade, potrivit Meteo Nord-Est.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *