Inspectorul șef al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani are un nou șef de cabinet. Doi ofițeri au participat la concurs

stiri, IPJ, IJP,  BotosaniInspectorul șef al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani are un nou șef de cabinet. Postul a fost ocupat în urma unui concurs organizat la nivelul Poliției la care au participat doi ofițeri.

IPJ a organizat concurs pentru ocuparea funcției de șef serviciu la Serviciul cabinet, la concurs participând comisarul șef Vartolomei Todiriță Crăciun și subcomisarul Gabriela Burlacu.

like facebook, stiri, botosaniÎn urma interviului, câștigătoare a fost desemnată Gabriela Burlacu, care a fost notată cu 9,05, în timp ce Vartolomei Todiriță Crăciun a primit doar nota 6,90.

Șeful de cabinet este un post cheie în structurile interne ale Poliției, fiind mâna dreaptă a inspectorului șef. În pezent, IPJ este condus de comisarul șef Viorel Șerbănoiu.

One thought on “Inspectorul șef al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani are un nou șef de cabinet. Doi ofițeri au participat la concurs

  1. O doamnă capabilă. Până acum a progresat pe pile, însă acum poate chiar a meritat . În ritmul acesta va ajunge șeful poliției !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *