Deputatul PSD Răzvan Rotaru: “Meșteșugarii și artizanii pot primi finanțare pentru a participa la Târgul Național pentru Artizanat și Meșteșuguri 2018”

deputat Razvan Rotaru- PSD- BotosaniDeputatul PSD Răzvan Rotaru anunță că, începând de luni, 23 iulie 2017, ora 10.00, va deveni activă pe site-ul www.aippimm.ro, aplicația de înscriere în cadrul Programului Național Multianual pentru Susținerea Meșteșugurilor și Artizanatului 2018.

Programul urmărește, prin organizarea, pe durata a trei zile a unui târg național pentru artizanat și meșteșuguri, îndeosebi susținerea micilor artizani și meșteșugari în promovarea produselor proprii, obiectelor de artă populară și artizanat, creșterea vizibilității acestora pe piață, dezvoltarea contactelor de afaceri și stabilirea unor legături parteneriale, precum și prezentarea publicului din tradițiile de odinioară.

like facebookAplicanților admiși în Program, li se asigură participarea gratuită la târg, fiind suportate prin schema de minimis, atât cheltuielile de transport pentru beneficiari și pentru produsele acestora, în valoare maximă de 2.000 lei, cât și cheltuielile de cazare a beneficiarilor pe perioada desfășurării evenimentului, în valoare de maximum 1.600 lei/beneficiar.

“Încurajez meșteșugarii și artizanii botoșăneni să aplice în cadrul acestui Program, care are frumoasa misiune de a promova tradițiile și produsele autentice românești. Știu că sunt mulți oamenii talentați și pricepuți în județul nostru, care au păstrat tradițiile vii și cred că este important ca aceștia să ajungă să se facă cunoscuți la nivel național și, uniți într-un singur loc, să transmită arta meșteșugului și să prezinte produsele pe care le realizează cu măiestrie, celor interesați.”a declarat deputatul Răzvan Rotaru.

 Perioada estimativă a Târgului național pentru artizanat și meșteșuguri este 28-30 septembrie 2018, la Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti”.

Procedura de implementare a programului poate fi studiată, accesând http://www.aippimm.ro/categorie/programe/programul-pentru-mestesuguri-si-artizanat-2018/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *