Femeia din Botoșani care a cântat non-stop, timp de o săptămână, pe patul de spital a murit

valeria iurescu, stiri, botosaniCazul Valeriei Iurescu a socat opinia publica, dar si cadrele medicale din Botosani, acolo unde femeia a fost internata in toamna lui 2013. Originara din satul botosanean Tudor Vladimirescu, femeia de 63 de ani, cat avea in 2013, declansase o adevarata isterie pe internet, dupa ce pe Youtube aparuse o inregistrare cu ea cantand non-stop in spital! Fara sa poata da explicatii logice, doctorii au ascultat si ei atunci marturiile apropiatilor, care sustineau ca Valeria suferise un cosmar care ar fi condus apoi la faptul ca femeia a cantat fara intrerupere vreme de o saptamana, cat a fost internata initial. Pentru ca deranja restul pacientilor, Valeria Iurescu a fost mutata ulterior intr-un salon izolat de la Psihiatrie, pana cand a incetat sa cante, fiind trimisa acasa, in grija familiei.

Bolnava de aproape doua decenii de diabet, fiind dependenta de insulina de cativa ani, Valeria Iurescu s-a chinuit enorm mai ales de cand s-a aflat ca sufera si de nacrolepsie, o boala caracterizata prin somnolenta excesiva in timpul zilei.

„Nu mai cântă cum cânta, dar doarme zi şi noapte. Nu schiţează nici un gest, doar mişca puţin mâinile şi buzele. Este foarte greu să o hrănesc pentru că deschide gura un pic. Dimineaţa, o jumătate de oră durează până termină de mâncat. Eu sunt singurul care se ocupă de ea, îi fac de mâncare şi am grijă de ea. Are nevoie de îngrijire specială şi nu mai am timp de nimic. Încerc să muncesc, dar trebuie să o întorc de pe o parte pe alta la câteva ore ca să nu amorţească. Nu pot pleca de lângă ea. Mă rog la Dumnezeu să îmi de-a sănătate să pot să continui”, a povestit sotul femeii in 2015, in emisiunea lui Catalin Maruta, dupa care despre Valeria Iurescu nu s-a mai auzit nimic.

sursa: wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *