Un nou proiect privind împroprietărirea revoluționarilor cu pământ, pus spre aprobare în Consiliul Local

terenProiectul privind atribuirea unor terenuri de către Primăria Botoșani unui număr de zece  ”Luptători pentru Victoria Revoluţiei din Decembrie 1989” a fost pus, din nou, spre aprobare  în Consiliul Local. Lista cuprinde  revoluționari care au mai făcut obiectul unor proiecte de hotărâri neaprobate, dar și nume noi.

De exemplu, pe listă nu se mai regăsește actorul Marius Rogojinschi.

like facebookPrintre cei care ar urma să primescă teren se numără fostul inspector școlar George Avăcăriței-luptător rănit,  preotul Toader Candrea- luptător remarcat prin fapte deosebite,  Gheorghe Zaharia, Corneluș Hemcinschi, Chiriches Bernard, Apatie Ioan, Tăuteanu GH. Marin, Ciobanu Neculai, Papuc Dinu și Aionițoaie Corneliu-toți luptători remarcați prin fapte deosebite.

Terenul se află în extravilanul municipiului Botoșani, iar revoluționarii ar urma să primească 1000 mp teren, cu clauză de neînstrăinare pe timp de 10 ani.

2 thoughts on “Un nou proiect privind împroprietărirea revoluționarilor cu pământ, pus spre aprobare în Consiliul Local

  1. Care revoluție în Botoșani, s-au bulusit și ei pe acolo că erau mai pe aproape, mai bagaciosi din fire și mai gură cască. …eroism nu glumă.

  2. Le recomand consilierilor municipali si in special Primarului Botosaniuloui sa citeasca cartea lui Corneliu Filip. Astfel, toti va veti convinge ca la Botosani nu a fost nici o revolutie, ci o invalmaseala de nedescris si o actiune de furtisaguri de prin birouri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *