Caz șocant în Botoșani. Un bărbat a încercat să își taie un neg de pe gât cu flexul. Omul a ajuns de urgență la spital

ambulanta, stiri, botosani, 112Situație șocantă în Botoșani. Un bărbat a ajuns de urgență la spital după ce a încercat să își taie un neg de pe gât cu flexul.

Înmărmuriţi câteva secunde, medicii s-au mobilizat imediat pentru salvarea vieţii omului. Acesta a fost adus la spital de un echipaj de la Ambulanţă, iar iniţial cadrele medicale de la spital au crezut că era vorba de o plagă accidentală, însă nu mică le-a fost mirarea când bătrânul de 90 de ani, extrem de sigur pe el, i-a corectat pe cei din Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) şi le-a spus că a încercat să se opereze singur.

like facebook, stiri, botosaniPacientul prezenta o plagă tăiată la nivel submandibular. Era stabil şi în afara oricărui pericol şi a spus că s-a enervat şi a încercat să îşi scoată negul prin acel procedeu periculos”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Acesta a fost examinat chirurgical şi după ce i-a fost toaletată rana a fost externat cu sfatul ca pe viitor să încerce să apeleze la medici pentru situaţii de acest fel, scrie observator.tv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *