FOTO Incident neobișnuit la o nuntă! Mai multe persoane rănite, după ce balustrada terasei restaurantului s-a rupt. ISU Botoșani a trimis un echipaj

terasa prabusita, stiri, durau, botosani, neamt, suceava (1)Incident neobișnuit petrecut la o nuntă.  Mai multe persoane rănite, după ce balustrada terasei restaurantului s-a rupt, iar ISU Botoșani a trimis un echipaj.
Incidentul a avut loc la un restaurant din stațiunea Durău din județul Neamț. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, mai multe persoane care participau la o nunta ar fi avut de suferit in urma ruperii balustradei de la terasa unitatii  in care avea loc evenimentul.

like facebook, stiri, botosaniPentru optimizarea misiunii de raspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Interventie.

In sprijinul echipajelor care intervin, au fost trimise in sprijin: o autospeciala pentru transport personal și victime multiple ( cu medic) de la ISU Bacau, un echipaj de prim-ajutor de la ISU Harghita, un echipaj de prim -ajutor de la ISU Botoșani și 2 ambulante SMURD de la ISU Suceava. De asemenea, o ambulanta a Serviciului Județean Suceava se deplasează spre locul producerii incidentului.
La fata locului au fost trimise de urgenta 2 ambulante SMURD,  o autospeciala pentru transport personal și victime multiple și 7 ambulante ale Serviciului Județean de Ambulanta.
Un elicopter SMURD a fost prealertat in sprijin.
Potrivit unui prim bilant, 14 dintre persoanele surprinse  fost rănite, 3 dintre acestea mai grav, cu diverse politraumatisme.
terasa prabusita, stiri, durau, botosani, neamt, suceava (1)terasa prabusita, stiri, durau, botosani, neamt, suceava (1)


One thought on “FOTO Incident neobișnuit la o nuntă! Mai multe persoane rănite, după ce balustrada terasei restaurantului s-a rupt. ISU Botoșani a trimis un echipaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com