Județul Botoșani a primit 5,7 milioane de lei de la Guvern pentru refacerea infrastructurii distrusă de inundații. Unde se vor face reparații

foto inundatii (2)Județul Botoșani a primit, vineri, 5,7 milioane lei de la Guvern pentru refacerea infrastructurii distrusă de inundații după ce parlamentarii social democrați, alături de prefectul Dan Şlincu, dar și de conducerea Consiliul Județean, au solicitat sprijin de la Guvern pentru refacerea infrastructurii în zonele afectate de inundaţii şi alte fenomene meteo periculoase care s-au produs în ultima perioadă în judetul Botoșani.

like facebook, stiri, botosaniÎn ședința de Guvern a fost aprobat pentru Botoșani un sprijin financiar în valoare de 5.766.730 lei, pentru refacerea celor 7 tronsoane de drumuri județene afectate de inundații.

Astfel pe 50.5 km tronsoane de drumuri județene vor fi efectuate lucrări de reparatii în perioada următoare, respectiv pe: DJ 291K Lozna – Călinești, DJ 293 Mileanca – Coțusca, DJ 293A Coțusca – Viișoara, DJ 294A Avrămeni – D.Cantemir, DJ 294C Borolea – Hănești, DJ 298 Baranca, DJ 291D Baranca – Bajura.

În perioada următoare urmează să fie alocate sume și pentru refacerea infrastructurii locale din comunele afectate din judet.

One thought on “Județul Botoșani a primit 5,7 milioane de lei de la Guvern pentru refacerea infrastructurii distrusă de inundații. Unde se vor face reparații

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *