O femeie cu arsuri grave din Botoșani, refuzată de clinicile de specialitate din Iași sau București. Vezi din ce motiv!

tanar targa ambulanta upuO femeie, în vârstă de 74 de ani, din Dorohoi, care a ajuns la spitalul din Botoșani cu arsuri grave, nu poate fi transferată la o clinică de specialitate din Iași sau București pe motiv că…nu sunt paturi.

Femeia a ajuns la spitalul din Botoșani cu arsuri de gradele III și IV, pe 20% din suprafața corpului, după ce salteaua specială împotriva formării escarelor, care era alimentată la o sursă de curent, a făcut un scurtcircuit și a luat foc.

like facebook, stiri, botosaniBătrâna suferă de paralizie pe partea stângă a corpului şi nu putea să se miște, iar în acel moment se afla singură deoarece persoana care avea grijă de ea a ieșit să facă niște cumpărături la un magazin din cartier.

Medicii din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe şi chirurgii plasticieni au încercat să obţină aprobarea pentru transferul acesteia într-o clinică specializată pentru pacienţii cu arsuri grave, dar au fost refuzați pe motiv că nu sunt paturi.

Cazul a fost adus și în atenția Centrului Operativ pentru Situaţii de Urgenţă, coordonat de ministerul Sănătăţii pentru a fi găsită o soluție.

 

3 thoughts on “O femeie cu arsuri grave din Botoșani, refuzată de clinicile de specialitate din Iași sau București. Vezi din ce motiv!

  1. Si ce-i asa o chestiune de mirare??? Evident c-a refuzat-o pe motiv ca e moldoveanca. Voua moldovenilor pt ca sunteti preponderet alcoolici vi se refuza si s-aveti sosele,locuri de munca,etc,etc. Si meritati mare parte din cei ce locuiti acolo…

    1. Nu ti-e rusine de ce depitezi ? Sau tu faci parte din cei enumerati,boschetari si drogati mai mult decat in bucuresti si orasele PREPONDERENT jmekere nu exista,stai ca am uitat sa mentionez ciorile, asa ca ciocu mic cocoana…….

    2. Draga Alina.
      Cred ca esti departe de subiect, iar ca logica aproape de 0. Nesimtirea cu care faci moldovenii preponderent alcolici ma uimeste.Avem prostul obicei , noii romanii de a ne balacari unii pe altii. Dar tu nu prea ai voie sa jignesti toti moldovenii si cu atit mai putin un semen al tau aflat in suferinta. Cred ca ar trebui sa0ti fie rusine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *