Au crezut că le merge! Șoferi beți, prinși de polițiști la volan

stiri, botosani, beat la volanDoi șoferi au consumat băuturi alcoolice, apoi au urcat la volan. La scurt timp au dat nas în nas cu polițiștii, care le-au întocmit dosare penale.

Joi, poliţiştii oraşului Darabani au oprit pe strada Tudor Vladimirescu un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani. S-a procedat la testarea alcoolscopică a conducătorului auto, rezultând valoarea de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

like facebook, stiri, botosaniVineri, poliţiştii Biroului Rutier Dorohoi au depistat pe drumul naţional DN 29 B un autovehicul condus de un tânăr de 28 de ani. În urma testării alcoolscopice a conducătorului auto a rezultat valoarea de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În ambele cazuri conducătorii auto au fost conduşi la o unitate spitalicească pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului”, se menționează într-un comunicat al Poliției Botoșani.

One thought on “Au crezut că le merge! Șoferi beți, prinși de polițiști la volan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *