O parcare supraetajată ar urma să fie construită în zona Sucevei

parcare carrefour botosani1O parcare supraetajată ar urma să fie construită în zona Sucevei, lângă Carrefour. Și asta deoarece societatea Bel Rom Opt, proprietarul Complexului Comercial European Retail Park, unde funcționează Carrefour, vrea să mărească numărul locurilor de parcare.

Documentația necesară în acest sens s-a aflat în dezbatere publică și urmează să fie aprobată  în ședință de Consiliu Local după ce proiectul a primit inclusiv avizul Comisiei de sistemarizare a traficului.

like facebook, stiri, botosaniParcarea ar urma să fie construită pe cadre de beton armat cu deschideri variabile, iar pe fațade vor fi plante decorative, potrivit proiectului.

Șoferii ar avea la dispoziție aproximativ 500 de locuri de parcare, pe alte două nivele. Deocamdată, totul este la stadiul de proiect.

Decizia celor de la Carrefour de a face o parcare supraetajată este motivată prin faptul că numărul de clienți este tot mai mare și au solicitat municipalității autorizații și avize pentru construirea unei parcări supraterane adiacentă străzii Sucevei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *