Au băut până nu au mai știut de ei, apoi au urcat la volan. Șoferi aproape de comă alcoolică, opriți în trafic de polițiști

politist rutier etilotest masina botosaniDoi bărbați au consumat alcool, apoi au urcat nestingheriți la volan. Când se așteptau mai puțin, polițiștii i-au tras pe dreapta și i-au pus să sufle în etilotest.

Miercuri, 11 iulie, poliţiştii botoşăneni aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au oprit pentru control pe strada Pacea un autoturism condus de un bărbat de 68 de ani.  S-a procedat la testarea alcoolscopică a conducătorului auto, rezultând valoarea de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

like facebook, stiri, botosaniLa aceeaşi dată, poliţiştii Serviciului Rutier au depistat pe drumul judeţean DJ 207 N de pe raza satului Cristeşti un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani din municipiul Botoşani. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cei doi șoferi s-au ales cu dosare penale.

One thought on “Au băut până nu au mai știut de ei, apoi au urcat la volan. Șoferi aproape de comă alcoolică, opriți în trafic de polițiști

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *