Imagini de coşmar pe străzile din Botoșani după inundaţii. Asfaltul are cratere de doi metri adâncime şi arată ca după cutremur

strada botosani, stiri, dupa inundatii, stiri botosani

În municipiul Botoşani locuitorii de pe şase străzi au ajuns să trăiască într-o adevărată ”împărăţie a craterelor”, după ce asfaltul de pe carosabil s-a surpat. Drumurile arată ca după un cutremur şi sunt impracticabile pentru autoturisme. O stradă a fost închisă din cauza craterelor, unele adânci şi de doi metri. Nici măcar ambulanţele sau autospecialele de pompieri nu pot pătrunde, scrie Adevarul.

like facebook, stiri, botosaniŞase străzi din municipiul Botoşani arată ca după un cutremur cu magnitudine ridicată sau după un bombardament în toată regula. Mare parte a carosabilului este efectiv deformat iar pe strada Grigore Antipa au apărut cratere adânci şi de doi metri. Evident, străzile sunt impracticabile pentru autoturisme iar inundaţiile de la sfârşitul lunii iunie au complicat şi mai mult situaţia.   Prizonieri pe strada cu cratere   Strada Grigore Antipa din municipiul Botoşani este locuită de zeci de persoane. Majoritatea au autoturisme. Cu toate acestea trebuie să meargă pe jos de aproape două săptămâni, din cauza craterelor care au invadat întreaga stradă. Pur şi simplu asfaltul s-a surpat iar unele gropi au un diametru şi o adâncime impresionantă. Mai precis, ajung şi la doi metri adâncime.

”Sunt unele aşa de mari că intri cu tot cu botul la maşină. Ferească Dumnezeu, noaptea, dacă un om nu este atent, moare acolo”, ne-a spuns un botoşănean de pe strada Grigore Antipa.

Citeste mai mult: adev.ro/pbnjlm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *