„Dragostea” i-a luat mințile! Femeie scoasă de jandarmi din mâinile unui tânăr care o bătea pe o stradă din Botoșani

femeie-batutaO femeie a fost scoasă de jandarmii botoșăneni din mâinile unui tânăr de 30 de ani, care o bătea, reproșându-i că încearcă să îl despartă de iubita lui.

Doi jandarmi aflaţi în timpul liber au intervenit, marți după-amiază, pentru a o scoate pe femeie din mâinile individului, care o agresa la intersecţia străzilor Mihail Kogălniceanu şi Primăverii.

like facebook, stiri, botosaniSomat să se oprească, tânărul i-a înjurat pe cei doi jandarmi, moment în care aceştia au intervenit şi l-au imobilizat.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost condus la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, unde i-au fost întocmite actele de sesizare ale organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,lovire şi alte violenţe”, jandarmii stabilind şi motivul conflictului. Agresorul s-a întâlnit cu femeia pe stradă şi i-a reproşat acesteia că încearcă să îl despartă de prietena lui, după care a luat-o la palme, fără însă a-i provoca leziuni vizibile, femeia refuzând, de altfel, acordarea de îngrijiri medicale”, susțin reprezentanții Jandarmeriei Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *