FOTO Șoferul care a intrat cu mașina în microbuzul din Botoșani era consilier local. Pasagerii au tras o sperietură teribilă

microbuzUn număr de 20 de pasageri, care se aflau în microbuzul din Botoșani, au văzut moartea cu ochii după ce un autoturism a intrat în autovehicolul în care se aflau. La volanul autoturismului se afla un consilier local de 28 de ani, din Rădăuți, județul Suceava.

like facebook, stiri, botosaniConsilierul Local Emanuel Mitric conducea un Renault Megane, a intrat pe contrasens şi a lovit microbuzul, ricoşând, ulterior, în autocar.

Șoferul din Botoșani a încercat să evite impactul, dar nu a reușit. După ce a fost lovit microbuzul, acesta a ricoșat într-un alt autoturism.

Consilierul local a murit pe loc. Martorii din autocar – care efectua o cursă între Republica Moldova şi Spania – spun că şoferul autoturismului Renault circula cu viteză mare şi a evitat în ultimul moment să intre frontal în autocar. Anchetatorii au recuperat din maşina acestuia un pistol cu bile, un ceas şi mai multe documente.

(Foto Ziarul de Iasi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *