Încep emoțiile pentru profesori! Sute de candidați botoșăneni susțin, miercuri, examenul de titularizare

titularizare la nivelul instituţiilor de învăţământElevii au aflat și rezultatele la bacalaureat, dar și repartizarea pe licee, iar acum încep emoțiile pentru profesori. Aspiranții la un post în învățământ vor susține examenul de titularizare, miercuri, pe 11 iulie, iar Inspectoratul Școlar Județean a stabilit două centre de concurs. Este vorba de Colegiul Național ”Mihai Eminescu” și Liceul cu Program Sportiv.

like facebook, stiri, botosaniUn număr de 568 de candidați s-au înscris la titularizare.

Pentru susţinerea probei scrise, candidaţii trebuie să fie prezenţi în sala de concurs cel mai devreme la ora 8,00 şi cel mai târziu la ora 9,00, înainte de comunicarea subiectelor. După primirea subiectelor, durata de redactare a lucrărilor este de patru ore, timp ce poate fi depăşit cu 1-2 ore doar în cazul candidaţilor cu anumite deficienţe.

Primele rezultate la proba scrisă vor fi afişate în data de 17 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-ul http://titularizare.edu.ro, iar contestaţiile se vor depune la sediile inspectoratelor şcolare judeţene în zilele de 17 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21,00, respectiv 18 iulie, până la ora 15,00. Rezultatele finale se afişează în data de 24 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *