Un bărbat a sunat la 112 să anunțe că a fost tâlhărit și s-a ales cu o amendă. Ce au descoperit polițiștii

a sunat la 112, stiri, botosani, stiri din botosaniUn bărbat, în vârstă de 59 de ani, a sunat la 112, luni, și s-a ales cu o amendă de 500 de lei. Asta pentru că i-a pus pe drumuri degeaba pe oamenii legii.

Potrivit IPJ Botoșani, bărbatul a anunțat că în seara de 08 iulie, în timp ce se afla pe un drum comunal de pe raza localităţii Roma persoane necunoscute i-au sustras, prin folosirea de acte de violenţă, telefonul mobil şi portofelul în care avea o sumă de bani şi documentele personale.
like facebook, stiri, botosani
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că în seara respectivă bărbatul a consumat băuturi alcoolice la un bar din localitate, iar după ce a părăsit incinta acestuia a căzut în şanţul de pe marginea drumului, unde a adormit.

„Cu ocazia cercetărilor poliţiştii au identificat bunurile reclamate ca fiind sustrase la distanţa de aproximativ 200 de metri de locul unde se afla bărbatul, pe care le-au predat acestuia. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 61/1991 cu amendă în cuantum de 500 de lei pentru apelarea nejustifictă a organelor de poliţie”, se precizează într-un comunicat al Poliției Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *