Doi tineri au comis o tâlhărie ca-n filme şi au plecat cu 70.000 de lei. Cum au fost pedepsiți

talhari-suceava-mascati1Doi tineri au ajuns să fie condamnați pentru infracţiunea de tâlhărie calificată, după ce au intrat peste doi bătrâni şi i-au bătut plecând la final cu 70.000 de lei.

Magistrații Curții de Apel Suceava i-a condamnat definitiv pe cei doi indivizi la câte cinci ani de închisoare cu executare fiecare, după ce inițial sentința dictată de Judecătoria Dorohoi era de câte doi ani de închisoare.

Marinel Manole, de 19 ani şi Mirel Radu Arsenoia, de 20 de ani şi-au cunoscut victimele după ce le-au ajutat la treburile gospodăreşti.

like facebookÎn noaptea de 16 spre 17 ianuarie, anul trecut, s-au echipat cu cagule şi mănuşi şi au intrat în casă peste Dumitru Popovici, de 86 de ani, Elena Popovici, de 90 de ani şi fiul lor imobilizat Constantin Popovici, de 58 de ani, din localitatea Sârbi din comuna Vlăsinești. Ştiau că bătrânii ascund banii într-un bidon şi au plecat cu 70.000 de lei, actele de identitate şi un libret CEC. În timpul tâlhăriei cei doi bătrâni au fost bătuţi cu sălbăticie.

„Persoana vătămată Popovici Dumitru a suferit leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 40-45 zile îngrijiri medicale şi care i-au pus în primejdie viaţa. Popovici Elena a suferit leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 40-45 zile îngrijiri medicale şi pers. văt. Popovici Constantin a suferit leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 14-15 zile îngrijiri medicale”, susțineau procurorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com