La un pas de tragedie! O femeie a dat cu mașina peste propriul copil

CPU spitalul de copii BotosaniUn copil de 11 ani a ajuns de urgență la spital după ce a fost călcat cu mașina, pe un picior, chiar de către mama sa. Totul a fost un accident, care putea duce la o adevărată tragedie. Copilul se afla cu părinții și fratele său la pescuit, într-o zonă amenajată în localitatea Stăuceni.

like facebook, stiri, botosaniMama a vrut să mute mașina mai aproape de malul apei, așa că s-a urcat la volan și a început să conducă, dar a auzit imediat țipete puternice și a oprit. Aceasta nu observase că în iarbă se afla fiul ei de 11 ani, care dormea.

Celălalt copil se afla pe bancheta din spate, așa că femeia a presupus că și copilul mai mare doarme în mașină. Roata mașinii a trecut peste piciorul băiatului. Femeia a sunat de urgență la 112, dar până la urmă cei doi soți au dus singuri copilul la spital, cu mașina personală.

Copilul a suferit o contuzie la nivelul piciorului. El a avut noroc că din cauza ploilor, pământul era foarte moale, iar roata i-a afundat piciorul în pământ, nu l-a strivit.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *