Șoferi pericol public! Au băut până nu au mai știut de ei, apoi au ieșit cu mașinile la plimbare

politie rutiera etilotest

Tot mai mulți șoferi botoșăneni își pun viața în pericol, dar și a celorlalți, după ce se urcă băuți la volan. Pe unii dintre ei polițiștii îi depistează înainte de a produce tragedii. Așa a fost și cazul a trei șoferi din județul Botoșani, care au băut și au ieșit la plimbare cu mașinile. Polițiștii i-au tras pe dreapta.

like facebook, stiri, botosaniVineri, 6 iulie, poliţiştii Biroului Rutier Dorohoi aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au depistat pe raza localităţii Dersca un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat alcoolscopic, rezultând valoarea de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sâmbătă, 7 iulie,  poliţiştii oraşului Flămânzi au oprit pentru control pe drumul european DE 58 un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani. S-a procedat la testarea alcoolscopică a conducătorului auto, valoarea rezultată fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeași zi, poliţiştii oraşului Săveni au depistat pe raza localităţii Avrămeni un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă a refuzat procedura recoltării probelor biologice de sânge.

Toți cei trei șoferi s-au ales cu dosare penale pentru că au condus sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *