Monden! Cadou de zeci de mii de euro pentru o tânără celebră din Botoșani

roxana vasniuc, botosani, stiriO tânără celebră din Botoșani a avut parte de o surpriză de proporții: a primit un cadou de zeci de mii de euro: un bolid de lux.

Este vorba despre botoșăneanca Roxana Vașniu, tânăra care s-a lăudat pe rețelele de socializare cu noul său „accesoriu”.

Potrivit Spynews.ro, blondina a primit şi un buchet de trandafiri roşii imens, lucru care ne ducecu gândul că este probabil ca surpriza să fi fost făcută chiar de câtre iubitul vedetei

Roxana Vaşniuc s-a fotografiat cu buchetul în mană lângă noua maşină. Ea are mâinile în aer şi o expresie a feţei care lasă la vedere fericirea de pe chipul blondinei. „O nouă viaţă. O nouă maşină. Mai multă dragoste. O surpriză mare.„, a adăugat Roxana Vaşniuc în descrierea fotografiei. Vedeta este îmbrăcată într-un compleu alb care îi scoate în evidenţă abdomenul tonifat şi picioarele de gazelă la care toate domnişoarele visează.

Urmăritorii Roxanei Vaşniuc au reacţionat imediat ce vedeta a făcut publică fotografia. „Salut,frumoasă Roxana!!!„, „Frumoasa mea moldoveancă!„, au fost doar câteva dintre comentariile internauţilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *