Produse congelate cu suspiciune de contaminare cu Listeria, retrase de la vânzare de Lidl. Vezi anunțul reprezentanților magazinului!

stiri, legume contaminateLidl anunţă că producătorul belgian Greenyard  N.V. retrage preventiv următoarele produse, indiferent de termenul de valabilitate: „Freshona” Spanac preparat cu smântână (450 g), şi „Freshona” Fasole galbenă tăiata (450 g). Nu este exclus ca produsele congelate enumerate mai sus să fie contaminate cu Listeria monocytogenes, arată reprezentanţii Lidl pe site-ul magazinului.

like facebook, stiri, botosaniListeria monocytogenes poate provoca afecțiuni grave stomacale sau intestinale (Listerioza), cu simptome similare gripei. La anumite grupe de persoane (gravide, copii, persoane în vârstă sau cu un sistem imunitar scăzut) pot apărea simptome severe. Având în vedere riscul asupra sănătății, consumatorii trebuie neapărat să țină cont de această retragere și să nu consume produsele în cauză.

Produsele în cauză ale producătorului belgian Greenyard N.V. au fost vândute de către Lidl România. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a reacționat fără întârziere și a scos produsele în cauză de la vânzare. Produsele pot fi returnate în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Această retragere vizează exclusiv produsele congelate enumerate mai sus ale producătorului belgian
Greenyard N.V.. Alte produse congelate vândute de către Lidl România, inclusiv alte produse congelate
marca Freshona ale altor producători, nu sunt afectate de această retragere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com